De autorijschool voor 't Gooi en omstreken.

Theoriecertificaat

Een theoriecertificaat is een vereiste om een tussentijdse toets of een praktijkexamen te kunnen aanvragen.

Wij bieden je de mogelijkheid om via ons een complete online theoriecursus aan te schaffen waarmee je goed voorbereid naar het examen kunt gaan.

Je krijgt een flinke korting als je het theoriepakket via de rijschool aanschaft, vraag naar de actuele prijs

Een theorie-examen reserveren moet je zelf doen op de site van het CBR ( via je Digi-D code), dat is veel handiger je kunt namelijk zelf bepalen waar en wanneer je theorie-examen wilt doen.

Je kunt online reserveren via: http://www.cbr.nl/reservering.pp

Het theoriecertificaat heeft een geldigheidsduur van 18 maanden na het behalen van het examen.

Rijschool machtigen

Voordat de rijschool een praktijkexamen of een toets voor de categorie personenauto kan aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven.

Dat doe je via een machtiging via je eigen persoonlijke DigiD-code.

Machtig de rijschool bijtijds want het kan zijn dat je DigiD-code is verlopen en dan moet je deze opnieuw aanvragen, tussen aanvraag en opnieuw verstrekken van de code zit een aantal werkdagen.

Het rijschool registratienummer is: 8111F5

Klik hier om naar "Mijn CBR" te gaan, om de machtiging in te voeren.

Gezondheidsverklaring (Eigen Verklaring)

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heeft u bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruikt u medicijnen die invloed hebben op hoe u rijdt? Dan mag u niet altijd de weg op. Om uw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR u een aantal vragen over uw gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Gezondheidsverklaring (voorheen Eigen verklaring).

U koopt een Gezondheidsverklaring op Mijn CBR.